Cava Vilarnau Brut Reserva
Disponibilitat: En existència
El cava Vilarnau Brut Reserva té un caràcter definit per l'alçada de les vinyes amb què s'elabora. Vinyes a redòs de la muntanya de Montserrat, emparades per la DO Cava.
Aquest cava ecològic del celler Vilarnau del grup González Byass s'elabora amb un cupatge de tres vins base vinificats per separat. La composició consta principalmente de Macabeu, complementat amb Parellada i Xarel·lo. La segona fermentació i la posterior criança mínima de 15 mesos del cava Vilarnau Brut Reserva van tenir lloc a l'ampolla.
Gaudirem d'aquest cava de Sant Sadurní d'Anoia en qualsevol moment.
A la vista | El cava Vilarnau Brut Reserva té un color groc pàl·lid amb reflexos daurats. Aquest cava ecològic i vegà del Penedès forma una bombolla fina i rápida. |
---|---|
Al nas | Aquest cupatge de Macabeu, Parellada i Xarel·lo ens regala aromes de fresca fruita blanca, barrejada amb notes de cítrics, tocs florals i records de fruits secs i pa torrat. El cava Vilarnau Barcelona Brut Reserva té un agradable fons herbaci. |
A la boca | Suau, fresc, molt agradable, aquest cava brut reserva de Vilarnau és saborós i equilibrat. Té una bombolla ben integrada i una bona acidesa. Un cava vegà amb un final agradable que convidar a seguir gaudint. |
La nostra opinió personal | El cava Vilarnau Brut Reserva és saborós i molt accessible. Agradarà a tothom. |
Tipus d'escumós | Brut |
DO | Cava |
Capacitat | 75 cl |
Temperatura de servei | 6-8 graus |
Ecològics | Si |
Vegà | Si |
Envelliment | Reserva |
Nº de mesos en ampolla | 15 |
Puntuació Enterwine | 90 |
Puntuació mitja | 90 |
Altres guies | Decanter WWA 2022: Medalla de Bronze i 89 punts. |
Nom del premi | Champagne and Sparkling Wine World Championships 2017: Medalla d'Or. |
Percentatge de Varietat | Macabeo 50%, Parellada 35%, Xarel·lo 15%. |
Maridatges | Aperitius, Arrosos de carn, Arrosos de peix, Carns blanques rostides, Carns vermelles rostides, Combina amb tot tipus de plats, Entrants suaus, Fumats, Marisc a la graella, Marisc cuit, Pastes amb salsa de carn, Pastes amb salsa de peix, Pastissos de fruites, Pastissos lleugers (Mousses), Peix blanc a la graella, Pollastre rostit, Postres de crema, Postres de fruita, Postres de pasta de full, Postres dolçes, Sol, Torrons, Verdures |
Gustos | Afruitat i fresc, Alegre i fresc, Bombolla fina i fresc, Fresc i sec, Sec i aromàtic |
Ocasió | Aperitius, De tapes, Per a les postres, Perquè si, Reunió de col·legues, Sopar amb els amics |