(0)

Product was successfully added to your shopping cart.
Previ

Herradura Plata

Disponibilitat. En estoc

33,20 €

Herradura Plata

Característiques

  • 45 dies en bótes de roure de Kentuchy
  • Capacitat:
  • 70 cl
  • Grau d'alcohol:
  • 40
  • Origen :
  • Méjico
  • Tipus de destil·lat:
  • Tequila

Disponibilitat. En estoc

33,20 €
-+

Opinar sobre aquest producte

Detalls

El tequila Herradura Blanco s'elabora a partir de l'agatzara blava weber. La planta es propaga a través de la planta mate i això ens fa veure que actualmente la sembra a l'hisenda Casa Herradura prové de descendents de l'agatzara original que creixia a Jalisco l'any 1870. El "jimador" es el treballador experimentat en saber quin és el moment precís per collir l'agatzara. Passats uns 8 anys, es tallan les fulles verdes exteriors amb una eina especial de tall afilat anomenat "coa" per obtenir les conegudes pinyes de l'agatzara o "agave".

El procès d'elaboració del tequila Herradura Plata s'inicia amb la llarga cocció de les "pinyes" en forns tradicionals de maó i pedra. Amb aquesta llarga cocció s'aconsegueix una fruita d'una extermada dolçor, que un cop triturada, reposarà en tancs durant una setmana. Mitjançant llevats naturals silvestres realitza la fermentació amb remoguts  diaris. Quan no hi ha més bombolleig, es realitza la doble destil·lació. El producte final s'elabora sense el cap ni la cua del destil·lat. Per a la criança, el tequila Herradura de Mèxic roman en bótes de roure importat de Kentuchy durant 45 dies.

El seu pas per roure l'otorga sabor i un brillant color palla claret. Ens mostra unes aromes clares de l'agatzara verda i cuita, amb notes herbàcis i lleugerament de fusta, gràcies a aquesta subtil criança. En boca es perceb l'equilibri expressat en nas,  però amb un sabor lleugerament cítric.

Es recomana prendre'l sol, per poder percebre el bon treball tradicional i tota la seva expressió, ja que Herradura Plata és l'unic tequila al món produit totalmente en una sola hisenda.

Informació addicional

ALTRES ANYADES No
Anyada No
Tipus de destil·lat Tequila
Origen Méjico
Capacitat 70 cl
Envelliment 45 dies en bótes de roure de Kentuchy
  1. Opinar sobre aquest producte

Escriu el teu comentari

Com valores aquest producte? *

  1 estrella 2 estrelles 3 estrelles 4 estrelles 5 estrelles
Valoració