(0)

Product was successfully added to your shopping cart.
Previ

Flor de Primavera Peraj Ha'Abib 2016

Disponibilitat. En estoc

25,20 €

Flor de Primavera Peraj Ha'Abib 2016

Característiques

  • Criança. 12 mesos en bótes de roure francès
  • Capacitat:
  • 75 cl
  • Grau d'alcohol:
  • 15

Puntuacions

ñ 89
Puntuació Peñin 89
93
Puntuació Enterwine 93
91
Puntuació mitja 91

Disponibilitat. En estoc

25,20 €
-+

Detalls

Un notable vi kosher amb criança que el Celler de Capçanes elabora des del 1985, Flor de Primavera Peraj Ha'Abib compta amb l'estricta supervisió del rabí de la comunitat jueva de Barcelona. No està pausteritzat (mètode Lo Mebushal) i és apte per al consum durant la Pascua jueva (Le Pessaj).

Aquest vi negre del Montsant és un cupatge de Garnatxa, de vinyes velles d'entre 50 i 70 anys, Cabernet Sauvignon i Samsó (Carinyena). Vinyes de baixa producció cultivades a 500 metres d'altitud i disposades en terrasses, en sòls de tipus argilós-granitic.

La verema de Flor de Primavera es fa a mà a mitjans del mes de setembre. Les tres varietats es vinifiquen a la vegada de manera tradicional, fent la fermentació a temperatura controlada i en dipòsits d'acer inoxidable i una maceració de 30 dies. Tot seguit comença la fermentació malolàctica en tancs, la qual s'acaba en bótes franceses kosher noves i de segon any, en les quals aquest vi negre del Montsant també hi fa una criança de 12 mesos. En acabar es filtra suaument i reposa durant 3 mesos en tancs per arrodonir-se.

Cal decantar Flor de Primavera Peraj Ha'Abib 2016, com a mínim, 1 hora abans de servir-lo.

És un vi de producció limitada (7500 ampolles i alguns màgnums), que evolucionarà bé a l'ampolla durant els propers 8-10 anys.

 

Informació addicional

A la vista

El vi negre Kosher Flor de Primavera Peraj Ha' Abib té un intens color picota de capa alta, amb rivets granats i denses llàgrimes tintades. Molt brillant i net a la copa.

Al nas

Complex i aromàticament intens, aquest vi negre kosher desplega aromes de fruita vermella i negra madura amb lleugers tocs licorosos, records de sotabosc mediterrani, saborosos torrats molt presents i espècies dolces i picants; fons amb molta personalitat, d'on sorgeixen notes minerals i de terra humida.

A la boca

Amb una entrada en boca ampla i imponent, Peraj Ha'Abib Flor de Primavera del Montsant té un pas molt rodó, envolvent i de textura sedosa. Fruita carnosa amb una mineralitat més present; excel.lent acidesa, que refresca el pas, i uns tanins vius que anuncien una bona evolució. Llarg i persistent final, amb la fruita madura i llaminera i torrats i fumats en el retorn.

La nostra opinió personal

Elegant i força corpulent, Flor de Primavera Peraj Ha'Abib 2016 és un vi d'enorme categoria. És convenient maridar-lo amb carns vermelles, de caça o guisats substanciosos. No us oblideu d'airejar-lo una bona estona.

ALTRES ANYADES

Flor de Primavera Peraj Ha'Abib 2015:

93 punts Enterwine. 90 punts Peñín. Gilbert Gaillard 90/10-Medalla d'Or. Guía ABC de Vinos 2018: 94 punts.

Flor de Primavera Peraj Ha'Abib 2014:

93 punts Enterwine. 90 punts Peñín. Guía ABC 94 punts. Guia de Vins de Catalunya (tast a cegues), 9,22/10 punts. 

Flor de Primavera Peraj Ha'Abib 2013:

92 punts Peñín. Wein-Plus 90 punts.

Flor de Primavera Peraj Ha'Abib 2012:

91 punts Peñín i 9,45/100 punts a La Guia de Vins de Catalunya 2015. 

Anyada 2016
Tipus de vi Negre
D.O. Montsant
Capacitat 75 cl
Temperatura de servei 16-18 graus
S'ha de servir decantat? una hora abanç de servir
Segueix les pautes de l'agricultura biodinàmica? No
Ecològics No
És un producte sense sulfits? No
Envelliment Criança
Tipus de criança mesos en bótes de roure francès
nbre. de mesos en bóta 12
Puntuació Parker No
Puntuació Peñin 89
La nostra puntuació 93
Puntuació mitja 91
Altres guies James Suckiling: 95 puntos. Guia de Vins de Catalunya 2019 (cata a ciegas): 9,5/10 puntos. Selection Das Genussmagazin 2017: 4 estrellas (Oro).
Nom del premi No
Mono-Varietal No
Percentatge de Varietat Garnacha Tinta 50%, Cabernet Sauvignon 30%, Samsó 20%.
Maridatges Ànec, Aus, Caça de pèl, Caça de ploma, Carn de bou, Carns blanques amb salsa, Carns vermelles a la graella, Carns vermelles amb salsa, Carns vermelles rostides, Civet, Embotits, Porc rostit, Rostits, Ternasco, Xai rostit
Gustos Complex i elegant, Molt intens, dels que omplen la boca , Sedós i intens
Ocasió En una ocasió especial, Si tens un compromís, Sopar a la llum de les espelmes, Sopar amb els amics
  1. gran vi review by El noi maco on 26/7/2018
    Valoració

    Un vinàs!! No en sabia res, me'l van regalar un dia pel meu aniversari i vaig quedar bocabadat.

Escriu el teu comentari

Com valores aquest producte? *

  1 estrella 2 estrelles 3 estrelles 4 estrelles 5 estrelles
Valoració