(0)

Product was successfully added to your shopping cart.
Previ

Baigorri Blanco Fermentado en Barrica 2015

Disponibilitat. En estoc

11,60 €

Baigorri Blanco Fermentado en Barrica 2015

Característiques

  • Fermentació en bóta. 8 mesos en bótes de roure francès
  • Capacitat:
  • 75 cl
  • Grau d'alcohol:
  • 12,5

Puntuacions

93
Puntuació Enterwine 93
93
Puntuació mitja 93

Disponibilitat. En estoc

11,60 €
-+

Detalls

El vi Baigorri Blanco Fermentado en Barrica és l'únic vi blanc que elabora el celler Baigorri de La Rioja.

Després de la verema de la Viura i la Malvasia, el raïm va passar per la taula de selecció amb un sistema de vibració que permet seleccionar la fruita gra a gra.

Després d'una maceració amb les pells, el raïm es va premsar i va ser clarificat. Tot seguit, aquest vi blanc de La Rioja va fermentar i reposar durant 8 mesos en bótes noves de roure francès, amb bastonatges regulars per fomentar el contacte de les mares amb el most i dotar de major estructura al vi.

El vi Baigorri Blanco Fermentado en Barrica 2015 s'hauria de consumir durant els propers 4 anys.

Informació addicional

A la vista

El vi Baigorri Blanco Fermentado en Barrica té un brillant i net color daurat amb reflexos palla. Aquest vi blanc amb criança forma una bona llàgrima glicèrica.

Al nas

Intens i complex conjunt aromàtic. Inicialment, en aquest vi blanc de la Rioja descobrim les vainilles i els torrats. Ràpidament apareixen les aromes de fruita blanca i tropical madura, al costat de records cítrics i frescos balsàmics.

A la boca

L'atac en boca és voluminós i agradable, amb un pas ampli, untuós i molt equilibrat. De caràcter afruitat, complementat per les notes especiades de la fusta. Aquest vi de Bodegas Baigorri té una excel·lent acidesa i agradable final llarg i persistent, que deixa regust de llaminera fruita, fruits secs i fumats i un punt cremós.

La nostra opinió personal

El vi Baigorri Blanco Fermentado en Barrica 2015 de Viura i Malvasia és una molt bona opció per acompanyar qualsevol peix, a la planxa o al forn. També ens ofereix un agradable contrast amb carns blanques amb salses de bolets, de formatges o de fruita seca.

ALTRES ANYADES

Baigorri Blanco Fermentado en Barrica 2014:

93 punts Enterwine. 90 punts Peñín.

Baigorri Blanco Fermentado en Barrica 2012:

91 punts Peñín. 91 punts Stephen Tanzer.

Anyada 2015
Tipus de vi Blanc
D.O. Rioja
Capacitat 75 cl
Temperatura de servei 8-10 graus
S'ha de servir decantat? No
Segueix les pautes de l'agricultura biodinàmica? No
Ecològics No
És un producte sense sulfits? No
Envelliment Fermentació en bóta
Tipus de criança mesos en bótes de roure francès
nbre. de mesos en bóta 8
Puntuació Parker No
Puntuació Peñin No
La nostra puntuació 93
Puntuació mitja 93
Altres guies No
Nom del premi No
Mono-Varietal No
Percentatge de Varietat Viura 90%, Malvasía 10%.
Maridatges Amanides complexes, Aperitius, Arrosos de peix, Arrossos caldosos, Calereta, Carns blanques amb salsa, Embotits, Foie, Formatges blaus, Fumats, Marisc a la graella, Marisc amb salsa, Marisc cru, Pastes amb salsa de peix, Peix blanc a la graella, Peix blanc al forn, Peix blanc amb salsa, Peix blau, Pernil d'ànec, Pernil ibèric de gla
Gustos Saborós i amb notes de bóta, Sedós i intens
Ocasió Dinar de negocis, Reunió familiar, Si tens un compromís, Sopar a la llum de les espelmes, Sopar amb els amics
  1. baigorri blanc review by Bai de feis on 19/12/2018
    Valoració

    Impecable Rioja blanc, contundent, fresc i cremós.

Escriu el teu comentari

Com valores aquest producte? *

  1 estrella 2 estrelles 3 estrelles 4 estrelles 5 estrelles
Valoració